U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Pastamachines

Pastamachine kopen 

Wilt u graag zelf heerlijke pasta maken? Dan is een goede pastamachine natuurlijk onmisbaar. Daarmee maakt u namelijk de lekkerste pasta voor uzelf en uw gasten. In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende soorten pastamachines. Zo kunt u bij ons terecht voor een elektrische of een handmatige pastamachine. Uiteraard zijn pastamachines verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. 

 

Het gemak van een pastamachine 

Hoewel zelf pasta maken natuurlijk de nodige inspanning kost, is het stukken leuker dan kant-en-klare pasta kopen. Dankzij het gebruik van een pastamachine is de smaak en textuur van pasta veel beter. Bovendien is het een leuke activiteit om zelf verse pasta te maken, in plaats van alles uit een pakje te gebruiken voor het bereiden van een pastagerecht. 

 

Eenvoudig een pastamachine bestellen

Of het nu gaat om mengen, kneden, vormen of drogen van pasta, bij ons bent u op de juiste plek voor een pastamachine kopen. Merken pastamachines die wij verkopen zijn onder andere Gefu en Marcato. Zo weten wij altijd kwaliteit te leveren. Een bestelling die u plaatst, wordt snel bezorgd en bovendien heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Heeft u een vraag over uw bestelling of een pastamachine? Schroom niet contact op te nemen met onze klantenservice.