U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Raviolistekers en -matten

Het gemak van een raviolisteker 

Wilt u uit zelfgemaakt pastadeeg ravioli maken? Dan komt een raviolisteker natuurlijk goed van pas. Onze raviolistekers zijn voorzien van een stevig handvat en zorgen voor een goed sluitende rand bij de ravioli dankzij de gekartelde afwerking. Welk exemplaar spreekt u het meeste aan? Neem snel een kijkje in onze webshop. 

 

Waarom een raviolimat kopen?

Lekkere ravioli bereiden kan natuurlijk ook door een raviolimat te kopen. Met een deegroller rolt u net zolang over het deeg tot de ravioli niet meer aan elkaar zit. De stukjes kookt u in warm water die u er met behulp van een pastaiola gemakkelijk weer uithaalt. U kunt dan direct genieten van een heerlijk pasta- of ravioligerecht. 

 

Waarom u kiest voor onze producten

Elke bestelling die u plaatst in onze webshop levert u voordelen op. Zo rekent u de bestelling af in een beveiligde betaalomgeving en wordt deze netjes op het gewenste adres bezorgd. Bent u toch niet geheel tevreden over uw aankoop? U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Voor advies kunt u natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. Bent u dol op ravioli en kunt u hiervoor een keukenhulpmiddel gebruiken? Bestel dan een raviolisteker of raviolimat uit onze shop.