U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Pastapannen en Pastaiola

Het gemak van pastaiola 

Het koken van pasta wordt een simpel karwei door een pastaiola te kopen in onze webshop. Deze typische Italiaanse pan beschikt over zowel een deksel als een vergiet. Dat maakt het bereiden van een verse pastamaaltijd natuurlijk een stuk eenvoudiger. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is tevens voorzien van een praktisch glasdeksel.

 

De voordelen van een goede pastapan kopen

Dankzij de pastapan wordt pasta bereiden en serveren nog sneller en eenvoudiger. Met het ingewerkte vergiet haalt u de gekookte pasta eenvoudig uit de pan. De pannen die u aantreft in onze webshop zijn geschikt voor zowel gas als elektra. Welke pan u ook koopt, u bent bij ons altijd verzekerd van goede kwaliteit. Een pastaiola kopen doet u bovendien tegen een interessante prijs.

 

Plaats een bestelling gemakkelijk online

Maakt u graag verse pasta of kookt u gewoon vaak spaghetti voor uw familie, vrienden of gasten? Dan is een luxe pastapan of pastaiola kopen een slimme keuze. U profiteert daarnaast van al onze voordelen als u in onze webshop een bestelling plaatst. Uw bestelde product wordt snel verzonden en netjes op het gewenste adres afgeleverd. Wilt u graag een professioneel advies van onze medewerkers? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.