U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Pastalepels en -tangen

Waarom een pastatang kopen?

Pasta serveren of opdienen wilt u natuurlijk zo eenvoudig mogelijk doen. Door een pastatang te kopen in onze webshop, wordt pasta eenvoudig uitgeserveerd. Bij ons heeft u de keuze uit kwalitatieve pastalepels en -tangen die u kunt gebruiken bij het opscheppen van verse pasta. Natuurlijk profiteert u bij ons altijd van een scherpe prijs. 

 

Keuze uit verschillende soorten pastatangen 

De lepels en tangen zijn gemaakt van beukenhout, roestvrijstaal en gewoon staal. U kiest altijd voor een kwalitatief merk zoals Ghidini, Marcato en Voccelli. Dankzij een pastalepel kunt u eenvoudig de juiste porties afmeten per persoon. De pastatang is perfect om bijvoorbeeld tagliatelle of spaghetti uit een hete pan te halen. Neem daarom snel een kijkje bij ons aanbod en koop een goede pastalepel voor in de keuken. 

 

Bestel online en geniet van onze voordelen

Het plaatsen van een bestelling is binnen enkele muisklikken gerealiseerd. Bij elke aankoop die u doet in onze webshop profiteert u van 14 dagen bedenktijd. De klantenservice staat altijd paraat om u te voorzien van een professioneel advies omtrent uw aankoop. Wilt u pasta eenvoudig serveren en opdienen? Plaats vandaag nog een bestelling en krijg uw nieuwe aankoop snel thuisgestuurd.