U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Pastadroogrekken - en droogtafels

Een mooi pastadroogrek kopen

Maakt u graag verse pasta voor uw familie, vrienden of gasten? Dankzij de aankoop van een pastadroogrek uit onze shop droogt u eenvoudig uw zelfgemaakte verse pasta. Handig voor elke pastamaaltijd! Lasagne, spaghetti of papardelle laten drogen regelt u slim met een pastadroogrek of droogtafel. U geniet bovendien van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. 

 

Bekijk de verschillende modellen 

Bij een pastadroogrek kopen in onze webshop heeft u de keuze uit verschillende modellen en merken. Bekende merken die u in ons assortiment aantreft, zijn Gefu, Marcato en Voccelli. Dankzij een pastadroogrek is de Italiaanse sfeer in de keuken nog meer merkbaar en houdt u de keuken netjes en overzichtelijk. Bovendien zijn zowel een pastadroogrek als een pastadroogtafel eenvoudig schoon te maken. 

 

Pastadroogrek kopen en profiteren van voordelen

Een pastadroogrek kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Bestel dan een exemplaar in onze webshop. Dit handige keukenhulpmiddel wordt snel op het gewenste adres bezorgd en u profiteert daarnaast van 14 dagen bedenktijd. Vragen over uw bestelling? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord. Kortom, voor een middagje of avondje pasta maken is een pastadroogrek kopen een slimme keuze.