U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Pastabussen en dispensers

Pastabus kopen voor uw verse pasta

Verse pasta bereiden geeft altijd veel plezier in de keuken. Vaak maakt u echter meer pasta dan de bedoeling is. Toch is dit geen probleem, want door een pastabus te kopen is dit probleem opgelost. In onze webshop vindt u talloze pastabussen en dispensers om uw verse pasta in te bewaren. 

 

Keuze uit een ruime collectie pastabussen

Dankzij ons veelzijdige aanbod is er voor iedereen een passende pastabus verkrijgbaar. Zo kunt u een pastabus kopen van merken zoals Marcato en Voccelli. Deze accessoires zijn gemaakt van aluminium of roestvrij staal en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. U bent daarom verzekerd van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs én het staat nog eens mooi in uw keuken. 

 

Alle voordelen van een dispenser bestellen

Wilt u de verse pasta die overblijft zorgvuldig bewaren? Kies dan voor een pastabus in onze webshop. Uw bestelling wordt netjes aan het gewenste adres bezorgd en u profiteert altijd van 14 dagen bedenktijd. Ook als u pastabus cadeau wilt doen. Wenst u nog een advies omtrent de aankoop van een pastabus voor in de keuken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.