U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Pastabikes

Online een pastabike kopen

Geniet u ervan om lekker te kokkerellen in de Italiaanse keuken? Dan heeft u ongetwijfeld wel al eens verse pasta gemaakt. Een paar handige accessoires zijn daarbij onmisbaar. Wat dacht u van de pastabike? Dit praktische keukenhulpmiddel maakt het mogelijk om pasta in allerlei breedtes te snijden. Door een pastabike te kopen in onze webshop ziet uw eerstvolgende pastagerecht er ongetwijfeld subliem uit.

 

Pastabikes voor alle soorten pasta

De mogelijkheden met een pastabike zijn oneindig. Dankzij dit handige hulpmiddel maakt u eenvoudig pappardelle, tagliatelle of tortellini's. Neem daarom snel een kijkje bij ons complete aanbod van pastabikes en maak een passende keuze. Er zit ongetwijfeld een exemplaar tussen dat goed van pas komt voor het bereiden van uw pasta. 

 

Bestel online en profiteer van alle voordelen 

Met behulp van een pastabike wordt pasta maken nog leuker. Dankzij de verse pasta die u tevoorschijn tovert, zullen uw gasten bovendien nog meer genieten van uw gerecht. Een pastabike bestellen gaat heel eenvoudig. Zo leveren wij altijd snel en rekent u de pastabike af in een beveiligde betaalomgeving. Heeft u vragen over de aankoop van een pastabike of over een bestelling die u heeft gedaan? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!