U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Uitsteekvormen en deegsnijders

Online een uitsteekvorm kopen 

Staat u graag in de keuken om verse pasta te maken voor familie en vrienden? Vindt u het leuk om uit zelfgemaakt pastadeeg ravioli te maken? Dan komt een uitsteekvorm of deegsnijder ongetwijfeld goed van pas. Een uitsteekvorm kopen maakt het eenvoudig om ravioli te voorzien van een mooie en goed sluitende rand. U heeft in onze webshop de keuze uit verschillende uitsteekvormen. 

 

De voordelen van een deegsnijder kopen 

Deeg snijden voor pasta of pizza gaat niet altijd even eenvoudig. Wilt u pasta- of pizzadeeg gemakkelijk in stukjes kunnen snijden? Dan is een deegsnijder kopen een slimme keuze. De deegsnijder is er in allerlei soorten en maten en kan zowel voor pasta als pizza worden gebruikt. 

 

De meerwaarde van bestellen in onze webshop

Bestelt u een uitsteekvorm of deegsnijder in onze winkel, dan profiteert u direct van diverse voordelen. U geniet 14 dagen bedenktijd bij elke bestelling die u plaatst en wij bezorgen uw deegsnijder of uitsteekvorm netjes op het gewenste adres. Twijfelt u welk exemplaar het meest geschikt is voor uw pizza of pasta? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.