U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Mix voor quiche

Mix voor quiche kopen 

Wie houdt er niet van hartige taart? Vele mensen zijn er dol op. Bent u creatief in de keuken en schotelt u uw gasten graag lekkere quiche voor? Dan zit u bij ons helemaal goed. In onze webshop kunt u namelijk mix voor quiche kopen. Deze mix is niet alleen ambachtelijk bereid, maar ook eerlijk geproduceerd. Bovendien profiteert u bij ons altijd van zeer scherpe prijzen. 

 

Welke mix kunt u bestellen?

U kunt bij ons mix voor quiche kopen in verschillende hoeveelheden. Het gewicht van de mix voor hartige taart varieert tussen de 500 gram en 15 kilo. Daarmee hebben wij voor elk budget een oplossing. U koopt bij ons mix van het merk De Zuidmolen. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit mix voor het bereiden van hartige taarten. 

 

Mix bestellen en profiteren van volop voordeel

Het bestellen van mix voor quiche werkt eenvoudig. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, leveren wij de mix voor quiche bij u thuis. Afleveren op een ander adres is ook mogelijk. U heeft bij elke aankoop 14 dagen bedenktijd. Wilt u iets weten over uw bestelling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.