U WINKELT BIJ FOODIESTORE

 

Vragen? Mail ons - 24/7 Bereikbaar

Meel voor pasta

Durummeel voor het maken van pasta

Voor het maken van pasta is het belangrijk het juiste soort meel te gebruiken. Meel van goede kwaliteit is belangrijk voor het maken van overheerlijke pasta en gluten leveren bijvoorbeeld een belangrijke bijdrage aan de elasticiteit van pasta. Bij het bereiden van pasta maak je daarom gebruik van durummeel. Dit is een tarwesoort met een grote en harde korrel. Meel voor pasta kopen doet u eenvoudig in onze online shop. 

 

Pasta met een goede structuur

Staat u graag in de keuken en is pasta maken een van uw specialiteiten? Dankzij het grove durummeel verzekert u uzelf van pasta voorzien van de juiste structuur. Het krijgt niet alleen meer bite, maar is tevens voller van smaak. Dat maakt het ideaal voor de verwerking in pasta. Dit meel voor pasta kopen is daarom een slimme keuze.

 

Meel voor pasta kopen in allerlei soorten en maten

Durummeel voor pasta is in onze online shop verkrijgbaar van het merk De Zuidmolen, omdat het van bijzonder hoge kwaliteit is. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten, waaronder volkorenmeel, griesmeel en biologisch meel. Daardoor kunt u uw pasta aanpassen aan uw wensen. De verpakkingsgrootte varieert tussen de 500 gram en 25 kilo. Voor elk budget en pastagerecht bieden wij zo een passende oplossing. Bestel ook vandaag nog!